Кои сме ние?

YZC GROUP  е една от водещите компании в сектора, за предоставящо услуги в Турция от 18 години. Фирмата дистрибутира много марки, особенно лазерни устройства.  Също така е официален дистрибутор на марката PowerPlate в Турция от 2005 година.  Нашият шоурум и централата ни  се намират в Истанбул. Имаме широки възможности за техническа поддръжка. Обучението се извършва от нашите експертни екипи. Нашите собствени екипи осигуряват монтаж и обучение.
YZC GROUP с годините постигна следното:

  • Имаме стотици референции
  • Повече от 150 диетолози
  • 19 университета
  • Повече от сто центъра за красота
  • Десетки центрове за физиотерапия
  • Десетки болници
  • Стотици лекари и клиники използват нашите устройства
  • Устройствата се продават в различни страни в Европа.

Сега ние установихме нашата компания в България със същия опит и подход към обслужването. Имахме за цел да продаваме във всички европейски страни, особено в България. Нашата цел е да Ви предложим нашия опит и качествени устройства.

Създаване на цялостен салон за красота

Кaто YZC GROUP имаме богат опит в индустрията за красота и естетика от 18 години.  През това време сме отворили стотици салони до ключ за нашите клиенти. Вслушахме се в плановете на нашите клиенти. Добавяйки собствения си фирмен опит към съществуващите планове, създадохме най-ефективните зали с най-ефективните устройства. Направихме избор на устройства според техните бюджети. Възприехме принципа за осигуряване на най-ефективни резултати с устройства, които се допълват взаимно.  Винаги сме давали приоритет на качеството на устройството. Осигурихме обучение при необходимост, за да гарантираме, че качеството на бизнеса е на най-високо ниво. Преподавахме важните моменти от индустрията. И ние предложихме най-новите технологии икономично. Винаги сме били доволни нашите клиенти. Създадохме салони в страни като Азербайджан, Германия, Австрия, Белгия и Тунис, предимно в Турция. Създадохме СПА центрове на много хотели Създадохме отдели за красота и естетика в много болници.  Нашата цел е да пренесем нашия опит в България и Европа чрез нашата компания, която основахме в България.

 

Снимки от нашият салон